+31 341 – 558966 | info@stichtingdeklink.nl

Projecten

Het eerste grote project wat gesponsord werd door Stichting De Klink

De Klinkboerderij

Dankzij de realisatie van de Klinkboerderij hebben al 40 jaar, 50 bewoners een werk/dagbestedingsplek.

Stichting De Klink ontsluit de toegang tot plezier

In de afgelopen 10 jaar is er €948.116 uitgegeven aan tientallen projecten ten behoeve van de bewoners van ‘s Heeren Loo.

Geïnvesteerd in projecten:
€948.116

‘De hoofdzaak van deze dagbesteding-plek is dat bewoners buiten bezig kunnen zijn. Hierdoor dragen we bij aan een gelukkiger leven’. - Aart Hagen (Persoonlijk begeleider - al betrokken bij De Klinkboerderij sinds de opening)

Daar waar het om draait
de projecten en de uitvoer daarvan

Achter de schermen gebeurt er een hele hoop, maar het uiteindelijke doel is zorgen dat we zo snel mogelijk de projecten kunnen uitvoeren.

Projectleiders Harry Schaaphok (vervoer) en Henk Hop (sport, spel en muziek) zorgen ervoor dat het hele traject – van aanvraag tot uitvoer- gestroomlijnd gaat. Iedere twee jaar komen er tientallen verzoeken binnen waarin onderscheid wordt gemaakt tussen fiets-aanvragen en overige aanvragen. Samen met de directie van ‘s Heeren Loo worden de projecten geselecteerd en uitgevoerd.

Verschillende fietsprojecten

Harry Schaaphok is eindverantwoordelijk voor alle projecten rondom fiets-aanvragen. In de afgelopen 10 jaar zijn er meer dan 78 fietsen aangeschaft voor bewoners van ‘s Heeren Loo. Voor vermaak en ontspanning opent Stichting De Klink de deuren en deze fietsen hebben daar een belangrijke bijdrage in.

Sport, spel en muziek projecten

Henk Hop heeft de eindverantwoordelijkheid over alle sport, spel en muziek projecten. Denk aan tovertafels, schommels en trampolines. Deze projecten zorgen, net als de fietsen, voor iets extra’s op het gebied van recreatie en ontspanning. En dat is juist voor de bewoners van ‘s Heeren Loo zo nodig! In de afgelopen 10 jaar zijn er minimaal 115 sport, spel en muziek projecten uitgevoerd onder leiding van Henk Hop.


Wist u dat alle droomprojecten van Stichting de Klink worden betaald door Stichting Bewindvoerder 's Heeren Loo? Dit gaat om een bedrag van €150.000 per twee jaar!