+31 341 – 558966 | info@stichtingdeklink.nl

Droomproject 2023: Een moestuin voor iedereen

Droomproject 2023

Vanuit de bewoners van ‘s Heeren Loo is er ook dit keer weer een duidelijke wens en droom naar voren gekomen. Namelijk, het rolstoeltoegankelijk maken van de moestuin. In het onderstaande filmpje legt begeleider Arjan Smallenbroek het belang van dit droomproject uit.

‘Onbekend maakt onbemind en daarom is het goed dat we ons als Stichting op de kaart blijven zetten. Voor ons zijn donaties noodzakelijk om ons werk goed te kunnen blijven doen. Maar voor nu zetten we ons in waar en hoe we kunnen’ - Henk Hop (Projectcoördinator sport, spel en muziek)

Een moestuin voor iedereen

Het Moestuin droomproject 2023

Om dit droomproject voor de bewoners van ‘s Heeren Loo te realiseren is er een bedrag van €1500,- nodig.

Geïnvesteerd in projecten:
€200,-

Vind jij ook dat deze moestuin voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn?

U kunt zich aanmelden als donateur:
Per E-mail: h.schaaphok@chello.nl
Schriftelijk via: H.Schaaphok
penningmeester Stichting De Klink
Magnolialaan 18
3852 JB Ermelo
IBAN: NL 93 RABO 03877 42 980

Daarbij is het van belang dat onze stichting ANBI erkend is. Uw bijdragen zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting is. Onze penningmeester zal u graag informeren.De Klink laat haar boeken jaarlijks door een accountant controleren.

‘De droomprojecten die worden geselecteerd zijn altijd gericht op het uitvoeren van concrete wensen of verzoeken in het belang van de bewoners’. (Quote Harry of Henk)

14 April bestaat de Klinkboederij 40 jaar!

Dat is iets om trots op te zijn en om met elkaar te vieren. Het droomproject 2023 staat dan ook volledig in het teken van de Klinkboerderij.

Ben je benieuwd wat dit droomproject is en wil je een bijdrage leveren? Klik dan hier!