+31 341 – 558966 | info@stichtingdeklink.nl

Succesvol afgerond: Droomproject 2023, een moestuin voor iedereen

Artikel: 40 jaar Klinkboerderij 's Heeren Loo in Ermelo: 'zorgen voor een dier maakt echt gelukkig'

‘De bewoners en medewerkers van het woonzorgpark ‘s Heeren Loo in Ermelo zijn er maar wat blij mee: De Klinkboerderij. En niet alleen zij zijn trots. Harry Schaaphok en Henk Hop staan al jaren met veel enthousiasme aan het roer van stichting De Klink die de bouw van de boerderij mogelijk maakte.’

Het moestuin droomproject 2023

Behaald!

Om dit droomproject voor de bewoners van ‘s Heeren Loo te realiseren was er een bedrag van €1500,- nodig. Dit bedrag is behaald!

Geïnvesteerd in projecten:
€1500

Droomproject 2023: succesvol afgerond

Vanuit de bewoners van ‘s Heeren Loo is er ook dit keer weer een duidelijke wens en droom naar voren gekomen. Namelijk, het rolstoeltoegankelijk maken van de moestuin. In het onderstaande filmpje legt begeleider Arjan Smallenbroek het belang van dit droomproject uit.

‘Onbekend maakt onbemind en daarom is het goed dat we ons als Stichting op de kaart blijven zetten. Voor ons zijn donaties noodzakelijk om ons werk goed te kunnen blijven doen. Maar voor nu zetten we ons in waar en hoe we kunnen’ - Henk Hop (Projectcoördinator sport, spel en muziek)

Wil jij een donatie doen voor komende droomprojecten?

U kunt zich aanmelden als donateur:
Per E-mail: projectbeheer@stichtingdeklink.nl
T.a.v. penningmeester Stichting De Klink
IBAN: NL 93 RABO 03877 42 980

Daarbij is het van belang dat onze stichting ANBI erkend is. Uw bijdragen zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting is. Onze penningmeester zal u graag informeren.De Klink laat haar boeken jaarlijks door een accountant controleren.

‘De droomprojecten die worden geselecteerd zijn altijd gericht op het uitvoeren van concrete wensen of verzoeken in het belang van de bewoners’. (Quote Harry of Henk)


Wist u dat alle droomprojecten van Stichting de Klink worden betaald door Stichting Bewindvoerder 's Heeren Loo? Dit gaat om een bedrag van €150.000 per twee jaar!